Uw doorgewinterde strategisch geweten 

Strategische keuzes maken kan best lastig zijn, dat snappen wij. Een uitgekiend strategisch beleid duidelijke invulling aan de toekomstvisie van uw pensioenfonds. Bijvoorbeeld als u overweegt samen te werken met andere partijen, risico’s zelfstandig te dragen, of het pensioenfonds te liquideren. Montae helpt pensioenfondsen bij het maken van de juiste strategische keuzes. Of het nu gaat om een klein advies of om een veelomvattend project: onze adviseurs helpen u elk risico en elke kans secuur te beoordelen. Wij zorgen ervoor dat het bestuur de afwegingen helder in kaart heeft, efficiënt kan besluiten en hierover op passend wijze verantwoording kan afleggen.

Onze specialisten hebben hun strepen op financieel, juridisch en projectmanagement ruimschoots verdiend. Ze kennen het klappen van de zweep en delen hun kennis van harte. Of het nu gaat om een innovatieve DC-regelingen, nieuwe vormen van samenwerken of slim risicomanagement. In multidisciplinaire teams vinden ze zo de beste antwoorden op uw strategische vraagstukken. Maar ze gaan verder. Onderhandelingen voeren, implementeren en communiceren. En ze stoppen niet tot uw vraagstuk naar alle tevredenheid is beantwoord.

Hebt u een strategische kwestie waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken? Jan en Mike vertellen u met plezier over de mogelijkheden.