Uw doorgewinterde strategisch geweten 

Strategische keuzes maken over uw pensioenregeling binnen het totale arbeidsvoorwaardenpakket kan best lastig zijn. Montae helpt werkgevers bij het maken van de juiste strategische keuzes. Of het nu gaat om een klein advies of om een veelomvattend project: onze adviseurs helpen u elk risico en elke kans secuur te beoordelen. Wij zorgen ervoor dat de werkgever de afwegingen helder in kaart heeft, efficiënt kan besluiten en een goede gesprekspartner is voor ondernemingsraad of vakbonden.

Onze specialisten hebben hun strepen op financieel, juridisch en projectmanagement ruimschoots verdiend. Ze kennen het klappen van de zweep en delen hun kennis van harte. Of het nu gaat om een innovatieve DC-regelingen, nieuwe vormen van uitvoering of slim risicomanagement. In multidisciplinaire teams vinden ze zo de beste antwoorden op uw strategische vraagstukken. Maar ze gaan verder. Onderhandelingen voeren, implementeren en communiceren. En ze stoppen niet tot uw vraagstuk naar alle tevredenheid is beantwoord.

Hebt u een strategische kwestie waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken? Vandena en Hans vertellen u met plezier over de mogelijkheden.