Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Reisbranche, kortweg Reiswerk Pensioenen, heeft de bestuursondersteuning ondergebracht bij Montae.
Reiswerk Pensioenen was klant van Syntrus Achmea, die zoals bekend eind dit jaar stopt met de dienstverlening aan bedrijfstakpensioenfondsen. Omdat de manager voor het fonds Syntrus inmiddels heeft verlaten, wilde Reiswerk Pensioenen zo spoedig mogelijk overgaan naar een nieuwe partij. Dat is Montae geworden.

Reiswerk Pensioenen regelt de pensioenen voor medewerkers in de reisbranche. Het fonds heeft bijna 9.000 actieve deelnemers en een pensioenvermogen van meer dan € 270 miljoen.

Senior partner Margo Lelieveld is blij met deze nieuwe klant voor de snel groeiende bestuursondersteuningstak van het pensioenbureau in Rijswijk. “Reiswerk Pensioenen is een fonds met een informele sfeer en tegelijkertijd een zeer professionele instelling en gedegen werkwijze. Dat spreekt ons zeer aan.”

De opdracht is in heel korte tijd tot stand gekomen. Zoals vicevoorzitter Harrie de Vaan van Reiswerk Pensioenen zei: “Het offertetraject van en het overgangstraject naar Montae was een mooie testcase en sluit aan bij het beeld dat ze uitstralen: flexibel en maatwerk.”

Dit artikel delen: