Alicia Hof

Als actuaris ondersteun ik pensioenfondsen en ondernemingen bij pensioenvraagstukken in het Caribisch gebied. Ik heb een actuariële achtergrond, maar ik bied ondersteuning bij een breed scala pensioenvraagstukken. Dit maakt mijn werk leuk en divers.

Barbara van Bogaert

Als actuaris AG en projectleider gebruik ik mijn technische kennis in strategische adviestrajecten bij werkgevers. Ik vind het daarbij vooral belangrijk (en leuk) om een gedragen resultaat te bereiken door positief samen te werken met de klant. Ook het samenwerken met de collega’s om het optimale resultaat te behalen is daarbij belangrijk.

Gonneke Barendse

Als actuaris adviseer ik werkgevers en pensioenfondsen. Van oorsprong ben ik wiskundige en ligt mijn basis aan de kwantitatieve kant van pensioen. Maar juist het menselijke aspect van pensioen en het klantcontact zorgen ervoor dat ik mijn werk als senior consultant zo leuk vind. Ik ga graag de uitdaging aan om ingewikkelde pensioenvraagstukken begrijpelijk te maken en klanten in lastige verandertrajecten tot besluiten te laten komen. Logisch nadenken en een nuchtere insteek staan daarbij voorop.

Margo Lelieveld

Als senior partner ben ik verantwoordelijk voor bestuursondersteuning. Als actuaris heb ik veel ervaring opgedaan bij uitvoerders en pensioenfondsen. Van administratie tot strategisch beleid. Ik word gezien als observerend met een scherpe blik, analytisch, gedreven en dienstverlenend. Ook de details moeten goed geregeld zijn. Dit is ook waar we bij Montae voor staan. Met als doel een 100% klanttevredenheid.

Marieke van der Werf

Als actuaris heb ik brede ervaring op het gebied van pensioenen. Van procesmatig tot het bouwen van modellen, van strategische toekomsttrajecten tot technisch ondersteuning. Ik vind advisering op het snijvlak tussen cijfers en de menselijke kant zeer interessant.

Martijn Suijkerbuijk

Een adviseur is altijd op zoek naar oplossingen die echt iets toevoegen en praktisch uitvoerbaar zijn. Het verschil maken voor je opdrachtgever is de grootste uitdaging. Dat is de ambitie die ik heb, voor mezelf en met Montae. Nieuwsgierig, verrassend, humor en soms een beetje eigenzinnig dat zijn de kenmerkende eigenschappen.

Monique Sambo

Als actuarieel adviseur ondersteun ik diverse pensioenfondsen op de Caribbean. Hierbij houd ik mij voornamelijk bezig met het inrichten van pensioenregelingen bij bijvoorbeeld een overgang of een wijziging. Tevens ondersteun ik ook organen bij pensioenfondsen.

Monique Wijksma

Als actuarieel adviseur ben ik betrokken bij IFRS vraagstukken, due diligence trajecten, wijziging van pensioenregelingen en het inkopen van contracten. Veel klanten vinden pensioen een ‘moeilijk’ onderwerp, ik vind het leuk om de vraagstukken die de klant heeft zo simpel mogelijk te maken.

René den Hertog

Als actuaris en partner ben ik verantwoordelijk voor het actuariaat en de Montae University. Ik vind het leuk om collega’s op te leiden en samen met het team te werken aan een consistente efficiënte manier van werken. Ik streef er naar complexe cijfermatige vraagstukken zo helder mogelijk uit te leggen. Keuzes kunnen immers alleen goed worden gemaakt als de materie duidelijk is.

1 2