Annemiek Vijverberg

Als secretaresse maak ik deel uit van het team bestuursondersteuning. Met een proactieve en servicegerichte houding neem ik het bestuur van een pensioenfonds met veel plezier secretariële en organisatorische werkzaamheden uit handen. Kwaliteit en teamgericht werken staan bij mij hoog in het vaandel.

Anthony Cuijpers

Als senior adviseur help ik besturen van pensioenfondsen op elke mogelijke manier bij het vervullen van hun taak. Van de beleidsvorming tot de controle op de uitvoering van besluiten. Van de praktische organisatie van de vergaderingen tot aan het volledig managen van het bestuursbureau. Ik zorg ervoor dat het bestuur zich kan focussen op zijn kerntaken. Een goede relatie met het bestuur is daarbij van essentieel belang. Mijn motto is dan ook: doe wat je zegt en zeg wat je doet.

Antonia Lopez Carlos

Als secretaresse bestuursondersteuning is het mijn taak om besturen zoveel mogelijk te ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op hun bestuurswerk. Het leukste van mijn werk vind ik om van dichtbij betrokken te zijn bij een pensioenfonds, het bestuur, organen en externe partijen.

Armando Tuur

Als adviseur in de businesskolom bestuursondersteuning is het mijn taak om in teamverband ervoor te zorgen dat het bestuur optimaal kan besturen. Ik haal daarnaast veel voldoening uit het dienstverlenende, en het ontrafelen van vraagstukken, omdat ik graag oplossingsgericht te werk ga.

Arnoud Ringelberg

Ik ondersteun samen met het team besturen en andere pensioenfondsorganen op het gebied van beleid en uitvoering. Ik houd daarbij efficiëntie van de dienstverlening goed in de gaten en doe mijn werk met veel energie in een ontspannen sfeer. Van nature heb ik plezier in het brengen van structuur in dienstverlening, speciale projecten en mensen verbinden. Tot uw dienst!

Bert Bijl

Als pensioenjurist ondersteun ik pensioenfondsen. Ik bereid de bestuursvergaderingen voor, vervaardig en beoordeel juridische documenten en onderhoud contacten met uitbestedingspartijen. Alles in dienst van het bestuur. Daarnaast werk ik samen met collega’s aan de juridische vraagstukken van werkgevers en pensioenfondsen.

Bonnie Brouwers

Als secretaresse Bestuursondersteuning ben ik verantwoordelijk voor alle dagelijkse secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van een bestuur van een pensioenfonds. Een afwisselende en uitdagende functie, die ik met veel plezier vervul.

David de Boer

Mijn motto is: verder kijken en denken dan de klant vraagt. Ik adviseer pensioenfondsen op het gebied van integraal risicomanagement en internal auditing. Ik ben tevreden als het bestuur in control is. Daarnaast adviseer ik ondernemingsraden. Dat is iets dat ik al veel jaren doe en zorgt voor een leuke afwisseling.

Duncan ter Hennepe

Als adviseur probeer ik pensioenfondsen zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun beleidscyclus. Ik help besturen graag met beleidsvorming en zorg er tevens voor dat het beleid in de praktijk juist en tijdig wordt uitgevoerd. Gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen zijn bij mijn werk belangrijk maar ook zeker een gezonde dosis humor!

1 2 3 4