Christopher Lazarom

Als junior communicatie adviseur pas ik mijn kennis en frisse blik toe om pensioencommunicatie duidelijk en interessant te maken voor de deelnemer. Deze kennis en ervaring heb ik opgedaan buiten de pensioensector. Mijn doel is om de communicatie aan te laten sluiten op de ambitie van het fonds. Door mij te verdiepen in de doelgroep; en te leren van de terugkoppeling die de doelgroep geeft, kan ik samen met het fonds relevante deelnemerscommunicatie tot stand brengen.

Lisette de Geus

Ik ben als juridisch adviseur werkzaam voor verschillende pensioenfondsen. Mijn specialisatie is governance. Met plezier help ik pensioenfondsen bij de implementatie van wet- en regelgeving en het oplossen van vraagstukken. Centrale aspecten daarbij zijn voor mij: compliance, werkbaarheid én uitlegbaarheid.

Wieke Everts

Als allround communicatieprofessional beschik ik over een ruime ervaring op het gebied van PR, marketing en (pensioen)communicatie. Zowel binnen de pensioensector als daarbuiten. Het blijft steeds een uitdaging om me te verdiepen in uw wensen en in de belevingswereld van de doelgroep waarmee u wil communiceren.

Wim Pols

Als senior adviseur communicatie maak ik magazines, nieuwsbrieven, presentaties, brochures, websites, bestuursverslagen en communicatieplannen voor pensioenfondsen. Elk fonds is anders en vergt zijn eigen aanpak. De uitdaging is bijna wel altijd dezelfde: de moeilijke pensioenmaterie zo eenvoudig en helder mogelijk uitleggen aan de deelnemers. Dat vind ik prachtig werk!