Alicia Hof

Als actuaris ondersteun ik pensioenfondsen en ondernemingen bij pensioenvraagstukken in het Caribisch gebied. Ik heb een actuariële achtergrond, maar ik bied ondersteuning bij een breed scala pensioenvraagstukken. Dit maakt mijn werk leuk en divers.

Amrita Gill

Als junior adviseur met een arbeidsrecht achtergrond werk ik samen met de senior jurist voor pensioenfondsbesturen, werkgevers en ondernemingsraden. Alle pensioenvaagstukken krijg ik voorbij. Dat maakt mijn werk leuk en divers. Het vinden van een evenwichtige en werkbare verdeling tussen zeggenschap en medezeggenschap vind ik daarbij belangrijk.

Anne-Marie Wiegers

Als senior adviseur werk ik vooral voor besturen van pensioenfondsen en bijbehorende sociale partners. Op inhoud en proces begeleid ik bij strategische vraagstukken. Mijn sleutelwoorden hierbij: verbinding, samenwerking, structuur, vertrouwen, pragmatisme en resultaat.

Annemiek Vijverberg

Als secretaresse maak ik deel uit van het team bestuursondersteuning. Met een proactieve en servicegerichte houding neem ik het bestuur van een pensioenfonds met veel plezier secretariële en organisatorische werkzaamheden uit handen. Kwaliteit en teamgericht werken staan bij mij hoog in het vaandel.

Antonia Lopez Carlos

Als secretaresse bestuursondersteuning is het mijn taak om besturen zoveel mogelijk te ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op hun bestuurswerk. Het leukste van mijn werk vind ik om van dichtbij betrokken te zijn bij een pensioenfonds, het bestuur, organen en externe partijen.

Barbara van Bogaert

Als actuaris AG en projectleider gebruik ik mijn technische kennis in strategische adviestrajecten bij werkgevers. Ik vind het daarbij vooral belangrijk (en leuk) om een gedragen resultaat te bereiken door positief samen te werken met de klant. Ook het samenwerken met de collega’s om het optimale resultaat te behalen is daarbij belangrijk.

Bert Bijl

Als pensioenjurist ondersteun ik pensioenfondsen. Ik bereid de bestuursvergaderingen voor, vervaardig en beoordeel juridische documenten en onderhoud contacten met uitbestedingspartijen. Alles in dienst van het bestuur. Daarnaast werk ik samen met collega’s aan de juridische vraagstukken van werkgevers en pensioenfondsen.

Bob Dongelmans

Samen met de klant los ik als actuaris AG financiële pensioenvraagstukken op. Ik ben een adviseur met oog voor de belangen van alle betrokken partijen. Ik werk voor pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden en vakbonden. De combinatie van mijn actuariële kennis en ervaring maken dat ik complexe pensioenvraagstukken snel doorgrond en een oplossing eenvoudig en helder kan uitleggen.

Bonnie Brouwers

Als secretaresse Bestuursondersteuning ben ik verantwoordelijk voor alle dagelijkse secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van een bestuur van een pensioenfonds. Een afwisselende en uitdagende functie, die ik met veel plezier vervul.

1 2 3 8