Annemiek Vijverberg

Als secretaresse maak ik deel uit van het team bestuursondersteuning. Met een proactieve en servicegerichte houding neem ik het bestuur van een pensioenfonds met veel plezier secretariële en organisatorische werkzaamheden uit handen. Kwaliteit en teamgericht werken staan bij mij hoog in het vaandel.

Antonia Lopez Carlos

Als secretaresse bestuursondersteuning is het mijn taak om besturen zoveel mogelijk te ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op hun bestuurswerk. Het leukste van mijn werk vind ik om van dichtbij betrokken te zijn bij een pensioenfonds, het bestuur, organen en externe partijen.

Bonnie Brouwers

Als secretaresse Bestuursondersteuning ben ik verantwoordelijk voor alle dagelijkse secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van een bestuur van een pensioenfonds. Een afwisselende en uitdagende functie, die ik met veel plezier vervul.

Henny Dusseljee

Als secretaresse bestuursondersteuning regel ik alle logistieke en administratieve zaken voor het bestuur. Dit betreft secretariële werkzaamheden, zoals afspraken plannen, notuleren van vergaderingen en archiveren van de fondsdocumenten. Ik probeer dit zo efficiënt mogelijk te doen en ben altijd op zoek naar verbeteringen. Je kunt mij omschrijven als een secretaresse in hart en nieren.

Jacqueline Groothuis

Ik werk als secretaresse bestuursondersteuning. Op het gebied van secretariële ondersteuning van een pensioenbestuur kun je alles aan mij toevertrouwen. Ik voel mij graag de spin in het web en doe al het mogelijke om een bestuur te ontzorgen.

Jacqueline Spaans

Als secretaresse Bestuursondersteuning ben ik verantwoordelijk voor de secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van het bestuur van een pensioenfonds. Het ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt voor het pensioenfonds is iets wat mij energie geeft!

Judith Ubink

Als teamlid van bestuursondersteuning zet ik mij in om het bestuur van een pensioenfonds zoveel mogelijk te ontzorgen. Een veelzijdige, uitdagende functie die ik met veel plezier vervul.

Marieke Duijnisveld

Als secretaresse ben ik werkzaam bij het team bestuursondersteuning. In deze functie ontzorg ik op een proactieve wijze pensioenbesturen door het uit handen nemen van secretariële werkzaamheden. Organiseren en notuleren van vergaderingen, agendabeheer en het bijhouden van het archief doe ik accuraat en klantgericht. Dit onder het motto geen woorden maar daden.

Simone Hoek

Als secretaresse bestuursondersteuning kunt u alle zaken die zich afspelen op administratief en secretarieel gebied rondom een pensioenfonds aan mij toevertrouwen. Het plannen, organiseren en coördineren zijn taken die ik graag doe. Een goede samenwerking én relatie met een bestuur draagt bij aan een goed resultaat. Ik vind het belangrijk dat een bestuur zo veel als mogelijk wordt ontzorgd.