Anne-Marie Wiegers

Als senior adviseur werk ik vooral voor besturen van pensioenfondsen en bijbehorende sociale partners. Op inhoud en proces begeleid ik bij strategische vraagstukken. Mijn sleutelwoorden hierbij: verbinding, samenwerking, structuur, vertrouwen, pragmatisme en resultaat.

Barbara van Bogaert

Als actuaris AG en projectleider gebruik ik mijn technische kennis in strategische adviestrajecten bij werkgevers. Ik vind het daarbij vooral belangrijk (en leuk) om een gedragen resultaat te bereiken door positief samen te werken met de klant. Ook het samenwerken met de collega’s om het optimale resultaat te behalen is daarbij belangrijk.

Claudette Blankestijn

Als senior consultant begeleid ik klanten bij het wijzigen van de pensioenregeling, de harmonisatie van verschillende regelingen en het inkopen van regelingen. Ik doe dat zowel voor werkgevers als ondernemingsraden. Ik ga graag de uitdaging aan om samen met alle belanghebbenden de puzzelstukjes op zijn plek te leggen. Mijn doel is bereikt als het resultaat door alle partijen wordt gedragen en ieder met plezier terugdenkt aan het verloop van het proces.

Gerrold Smolders

Als senior consultant adviseer ik zowel werkgevers als ondernemingsraden over het opzetten, wijzigen, harmoniseren en inkopen van pensioen, WGA en WIA-regelingen. Daarnaast begeleid ik opdrachtgevers bij hun afweging over het Eigenrisicodragerschap voor de WGA en Ziektewet.

Met mijn resultaatgerichte aanpak, zoek ik naar pragmatische, creatieve oplossingen en zie ik het als een uitdaging om moeilijke materie te vertalen naar heldere beslisdocumenten. Mijn doel is bereikt als het resultaat wordt gedragen door alle betrokken partijen.

Hans Kennis

Als associé geef ik advies aan Ondernemingsraden over de inhoud van pensioenregelingen, koop contracten in en harmoniseer pensioenregelingen. Ik ben resultaatgericht en bedenk graag creatieve oplossingen. Het mooiste is het als alle partijen tevreden zijn over de (nieuwe) pensioenregeling.

Jan Nijssen

Pensioen komt tot stand door begrip voor elkaar en belanghebbenden die elkaar de hand reiken. Wij zien het als een uitdaging en een eer om het vertrouwen te verdienen van onze klanten een goed en betaalbaar pensioen op een duurzame manier te realiseren. Iedere keer als dat lukt en klanten en deelnemers tevreden zijn over het resultaat, dat is en blijft een bijzonder en inspirerend moment!

Lucienne van Paassen

Als managing partner ben ik verantwoordelijk voor het algemene reilen en zeilen van het kantoor. Mijn managementvaardigheden zet ik in bij grote projecten of in managerial posities. Ik ben zowel resultaat- als mensgericht. Ik ben trots als ik met een team van mensen mooie resultaten boek. Daar word ik blij van en krijg ik energie van.

Margo Lelieveld

Als senior partner ben ik verantwoordelijk voor bestuursondersteuning. Als actuaris heb ik veel ervaring opgedaan bij uitvoerders en pensioenfondsen. Van administratie tot strategisch beleid. Ik word gezien als observerend met een scherpe blik, analytisch, gedreven en dienstverlenend. Ook de details moeten goed geregeld zijn. Dit is ook waar we bij Montae voor staan. Met als doel een 100% klanttevredenheid.

Margriet Adema

Als partner ondersteun ik besturen van pensioenfondsen en hun achterliggende sociale partners bij vragen rondom governance, bestuursmodellen en strategie van de pensioenfondsen. Ik help besturen antwoorden te vinden die kunnen rekenen op draagvlak bij stakeholders en waarvan duidelijk is ‘wat de deelnemer er aan heeft`.

1 2