Bert Bijl

Als pensioenjurist ondersteun ik pensioenfondsen. Ik bereid de bestuursvergaderingen voor, vervaardig en beoordeel juridische documenten en onderhoud contacten met uitbestedingspartijen. Alles in dienst van het bestuur. Daarnaast werk ik samen met collega’s aan de juridische vraagstukken van werkgevers en pensioenfondsen.

Ellen Buzing

Als pensioenjurist met een bedrijfskundige achtergrond zoek ik graag naar oplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Ik leg hierin graag de verbanden tussen de verschillende wetten. Omdat ik dit doe voor pensioenfondsen in Nederland, België en in de Dutch Caribbean is geen dag hetzelfde.

Esther Vijverberg

Als senior adviseur ben ik de rechterhand van het bestuur van een pensioenfonds. De werkzaamheden zijn divers. Van het voorbereiden van vergaderingen, het onderhouden van contacten met betrokken partijen tot het kritisch meedenken met het bestuur. Het geeft mij plezier als ik het bestuur kan ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaak: besturen.

Kah Yee Tang-Lau

Als senior pensioenjurist en arbeidsrechtjurist houd ik mij met veel plezier bezig met diverse vraagstukken. Deze variëren in omvang van klein tot groot. In mijn oplossingen probeer ik pragmatisch te zijn, waarbij het belangrijk is dat deze voor partijen uitvoerbaar is.

Lisette de Geus

Ik ben als juridisch adviseur werkzaam voor verschillende pensioenfondsen. Mijn specialisatie is governance. Met plezier help ik pensioenfondsen bij de implementatie van wet- en regelgeving en het oplossen van vraagstukken. Centrale aspecten daarbij zijn voor mij: compliance, werkbaarheid én uitlegbaarheid.

Margriet Adema

Als partner ondersteun ik besturen van pensioenfondsen en hun achterliggende sociale partners bij vragen rondom governance, bestuursmodellen en strategie van de pensioenfondsen. Ik help besturen antwoorden te vinden die kunnen rekenen op draagvlak bij stakeholders en waarvan duidelijk is ‘wat de deelnemer er aan heeft`.

Maureen de Baaij

Als jurist los ik vraagstukken op voor pensioenfondsen en werkgevers. Daarbij ben ik de verbindende schakel tussen de beleidsmatige overwegingen die pensioenfondsbesturen en werkgevers dienen te maken en de uitvoeringstechnische (on)mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Merel van Linschoten

Een diversiteit aan pensioenvraagstukken zie ik dagelijks voorbij komen in mijn functie als junior jurist. Deze vraagstukken aanpakken met een praktische insteek en een frisse blik, dat vind ik belangrijk. Mijn achtergrond op het gebied van ondernemingsrecht helpt mij om een middenweg te vinden tussen het theoretisch kader en wat in de praktijk goed werkt.

Renate Schenk

Als beleidsmedewerker en jurist ondersteun en adviseer ik pensioenfondsbesturen op beleidsmatig vlak. Mijn kracht ligt in het helder en gestructureerd uiteenzetten van de mogelijkheden en risico’s die een bepaald vraagstuk met zich meebrengen.

1 2