Agnes Lucas

Ik help opdrachtgevers graag met alle vraagstukken rondom pensioenadministratie, processen en IT. Mijn achtergrond in de pensioenuitvoering kan ik hierbij uitstekend inzetten. In de pensioenwereld doen zich altijd nieuwe situaties voor die om een oplossing vragen. Ik vind het leuk om te zoeken naar oplossingen en om onmogelijkheden om te zetten in mogelijkheden.

Alicia Hof

Als actuaris ondersteun ik pensioenfondsen en ondernemingen bij pensioenvraagstukken in het Caribisch gebied. Ik heb een actuariële achtergrond, maar ik bied ondersteuning bij een breed scala pensioenvraagstukken. Dit maakt mijn werk leuk en divers.

Anne-Marie Wiegers

Als senior adviseur werk ik vooral voor besturen van pensioenfondsen en bijbehorende sociale partners. Op inhoud en proces begeleid ik bij strategische vraagstukken. Mijn sleutelwoorden hierbij: verbinding, samenwerking, structuur, vertrouwen, pragmatisme en resultaat.

Annemiek Vijverberg

Als secretaresse maak ik deel uit van het team bestuursondersteuning. Met een proactieve en servicegerichte houding neem ik het bestuur van een pensioenfonds met veel plezier secretariële en organisatorische werkzaamheden uit handen. Kwaliteit en teamgericht werken staan bij mij hoog in het vaandel.

Antonia Lopez Carlos

Als secretaresse bestuursondersteuning is het mijn taak om besturen zoveel mogelijk te ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op hun bestuurswerk. Het leukste van mijn werk vind ik om van dichtbij betrokken te zijn bij een pensioenfonds, het bestuur, organen en externe partijen.

Arnoud Ringelberg

Ik ondersteun samen met het team besturen en andere pensioenfondsorganen op het gebied van beleid en uitvoering. Ik houd daarbij efficiëntie van de dienstverlening goed in de gaten en doe mijn werk met veel energie in een ontspannen sfeer. Van nature heb ik plezier in het brengen van structuur in dienstverlening, speciale projecten en mensen verbinden. Tot uw dienst!

Barbara van Bogaert

Als actuaris AG en projectleider gebruik ik mijn technische kennis in strategische adviestrajecten bij werkgevers. Ik vind het daarbij vooral belangrijk (en leuk) om een gedragen resultaat te bereiken door positief samen te werken met de klant. Ook het samenwerken met de collega’s om het optimale resultaat te behalen is daarbij belangrijk.

Bert Bijl

Als pensioenjurist ondersteun ik pensioenfondsen. Ik bereid de bestuursvergaderingen voor, vervaardig en beoordeel juridische documenten en onderhoud contacten met uitbestedingspartijen. Alles in dienst van het bestuur. Daarnaast werk ik samen met collega’s aan de juridische vraagstukken van werkgevers en pensioenfondsen.

Bonnie Brouwers

Als secretaresse Bestuursondersteuning ben ik verantwoordelijk voor alle dagelijkse secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van een bestuur van een pensioenfonds. Een afwisselende en uitdagende functie, die ik met veel plezier vervul.

1 2 3 8