Alicia Hof

Als actuaris ondersteun ik pensioenfondsen en ondernemingen bij pensioenvraagstukken in het Caribisch gebied. Ik heb een actuariële achtergrond, maar ik bied ondersteuning bij een breed scala pensioenvraagstukken. Dit maakt mijn werk leuk en divers.

Barbara van Bogaert

Als actuaris AG en projectleider gebruik ik mijn technische kennis in strategische adviestrajecten bij werkgevers. Ik vind het daarbij vooral belangrijk (en leuk) om een gedragen resultaat te bereiken door positief samen te werken met de klant. Ook het samenwerken met de collega’s om het optimale resultaat te behalen is daarbij belangrijk.

Bert Bijl

Als pensioenjurist ondersteun ik pensioenfondsen. Ik bereid de bestuursvergaderingen voor, vervaardig en beoordeel juridische documenten en onderhoud contacten met uitbestedingspartijen. Alles in dienst van het bestuur. Daarnaast werk ik samen met collega’s aan de juridische vraagstukken van werkgevers en pensioenfondsen.

Claudette Blankestijn

Als senior consultant begeleid ik klanten bij het wijzigen van de pensioenregeling, de harmonisatie van verschillende regelingen en het inkopen van regelingen. Ik doe dat zowel voor werkgevers als ondernemingsraden. Ik ga graag de uitdaging aan om samen met alle belanghebbenden de puzzelstukjes op zijn plek te leggen. Mijn doel is bereikt als het resultaat door alle partijen wordt gedragen en ieder met plezier terugdenkt aan het verloop van het proces.

Gerrold Smolders

Als senior consultant adviseer ik zowel werkgevers als ondernemingsraden over het opzetten, wijzigen, harmoniseren en inkopen van pensioen, WGA en WIA-regelingen. Daarnaast begeleid ik opdrachtgevers bij hun afweging over het Eigenrisicodragerschap voor de WGA en Ziektewet.

Met mijn resultaatgerichte aanpak, zoek ik naar pragmatische, creatieve oplossingen en zie ik het als een uitdaging om moeilijke materie te vertalen naar heldere beslisdocumenten. Mijn doel is bereikt als het resultaat wordt gedragen door alle betrokken partijen.

Gonneke Barendse

Als actuaris adviseer ik werkgevers en pensioenfondsen. Van oorsprong ben ik wiskundige en ligt mijn basis aan de kwantitatieve kant van pensioen. Maar juist het menselijke aspect van pensioen en het klantcontact zorgen ervoor dat ik mijn werk als senior consultant zo leuk vind. Ik ga graag de uitdaging aan om ingewikkelde pensioenvraagstukken begrijpelijk te maken en klanten in lastige verandertrajecten tot besluiten te laten komen. Logisch nadenken en een nuchtere insteek staan daarbij voorop.

Hans Kennis

Als associé geef ik advies aan Ondernemingsraden over de inhoud van pensioenregelingen, koop contracten in en harmoniseer pensioenregelingen. Ik ben resultaatgericht en bedenk graag creatieve oplossingen. Het mooiste is het als alle partijen tevreden zijn over de (nieuwe) pensioenregeling.

Jan Nijssen

Pensioen komt tot stand door begrip voor elkaar en belanghebbenden die elkaar de hand reiken. Wij zien het als een uitdaging en een eer om het vertrouwen te verdienen van onze klanten een goed en betaalbaar pensioen op een duurzame manier te realiseren. Iedere keer als dat lukt en klanten en deelnemers tevreden zijn over het resultaat, dat is en blijft een bijzonder en inspirerend moment!

Joop Rietmulder

Als pensioenadviseur treed ik afwisselend op als adviseur van werkgevers danwel van ondernemingsraden of vakbonden, bij het tot stand komen of wijzigen van pensioenregelingen. Vaak word ik gevraagd om als onafhankelijke partij processen te begeleiden die gaan over de inhoud of uitvoering van een pensioenregeling.

1 2 3 4