Montae is een dynamisch bedrijf met een eigen gezicht in de pensioenwereld. Eigengereid en altijd op zoek naar wat het meest passend is voor onze klanten. We doen er alles aan om hen optimaal van dienst te zijn. Door onze professionele kennis en aanpak kunnen we de opdrachtgever vaak een ‘extra advies’ meegeven. Van onze medewerkers verwachten we dat zij die instelling hebben. We zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor pensioen. Mensen die bereid zijn om steeds te leren en hun horizon te verbreden. Mensen die niet alleen binnen hun eigen team werken, maar ook in projectgroepen samen met collega’s van andere disciplines werken voor onze klanten. Wij zorgen voor een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is.

We bieden je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Wij vinden het ook belangrijk dat je bij ons je creativiteit volop kunt ontwikkelen en dat er tijd en ruimte is om andere leuke en interessante dingen te doen. Wij hebben een 36-urige werkweek, zodat je een vaste vrije middag in de week hebt of één vaste vrije dag in de 14 dagen. Achter de files aanrijden door een flexibele invulling van de werktijden en thuiswerken horen daar ook bij. Spreekt dit je aan? Dan horen we graag van je!

Wil je een open sollicitatie sturen, dan kun je je motivatiebrief en cv sturen naar: HR@montae.nl. Voor overige informatie kun je ook contact opnemen met onze HR functionarissen Nancy Ebben en Fleur Broer.